Bel mij terug


Vul onderstaand formulier in, selecteer een gewenst tijdstip en we bellen je terug!
Geen haast? Vul het contactformulier in.

Gesloten op feestdagen.

Naam ontbreekt

Tel. ontbreekt

ZIGT verwerkt jouw persoonsgegevens in overeenstemming met haar Privacybeleid

verzenden

Bel verzoek is succesvol verstuurd.

Video


Gewoon een video plaatsen op je website of op YouTube is niet genoeg om maximaal resultaat te halen. De juiste boodschap voor het juiste publiek met een duidelijke doelstelling en pakkende inhoud is tegenwoordig essentieel. Wij denken graag met je mee om dit te bepalen. En met de mediaspecialisten van ZIGT Mediabureau kunnen we je ook adviseren dat jouw video wordt gezien door de doelgroep.

Wij geloven niet in maken om te maken, maar in maken om te raken. Daarom stellen wij de inhoud in onze video’s centraal, die wij vervolgens vertalen naar heldere concepten om uw doelgroep te informeren, te inspireren en te enthousiasmeren. Of het nu gaat om een TV commercial of billboard, online video, bedrijfsvideo of een Digital Out-of-Home uiting. Daarbij omarmen we iedere denkbare techniek. Met een netwerk van de allerbeste editors, camera-, licht-, en geluidexperts is geen productie ons te groot. Wij verzorgen je gehele videoproductie van storyboard tot eindmontage. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Video
TV Billboard of breakbumper

TV Billboard of breakbumper

Een TV Billboard is een live-action sponsorvermelding voor, middenin of na een programma. Het product of de dienst wordt midden in de belevingswereld van de doelgroep geplaatst. Het is bij uitstek een middel om je merk of product onder de aandacht te brengen (branding). Je profiteert zo van de binding met de kijker, het Umfeld en/of de populariteit van een programma.

(Online) TV commercial

(Online) TV commercial

In een goede TV-commercial vertel je binnen 20 á 30 seconden, waarom de consument voor jouw product en/of dienst moet kiezen. Voor online commercials (pre-roll) is 5 seconden ruim voldoende om je boodschap over te brengen.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Met een corporate storytelling video of bedrijfsfilm krijgen prospects, toekomstige medewerkers en andere geïnteresseerden een kijkje in de keuken bij een bedrijf. Door de productie van een bedrijfsfilm kun je laten zie wie je bent, wat je doet, maar vooral ook: waarom doe je dat en waar je voor staat. Hoe je dit vertelt kan op vele manieren vertellen. Wij denken graag met je mee bij het maken van jouw bedrijfsvideo.

Social video

Social video

Een eigen videocamera of mobieltje maakt je nog geen videospecialist. Het is geen geheim dat het verzinnen van aantrekkelijke en overtuigende content voor videomarketing meer behoeft dan slechts een videocamera. Daar is creativiteit en videomarketing kennis voor nodig. Onze videoproducer denkt graag mee in het bedenken van relevante, originele en innemende videocontent dat jouw doelgroep aanspreekt.

Event registratie video

Event registratie video

Van een goed evenement wil iedereen natuurlijk nagenieten. Daarbij kan een mooi verslag van de dag helpen om bij het volgende evenement de bezoekers opnieuw te enthousiasmeren om het evenement te bezoeken.

Cases


Vakanties.nl campagne

Vakanties.nl campagne


Vakantie! Wie kijkt er niet naar uit. En wat als je nu je gehele vakantie heel makkelijk online kan vinden en boeken en dan ook nog eens met de kwaliteit en de service van een gewoon reisbureau. Kan dat? Jazeker, Vakanties.nl. Wie? Precies, daar gaan wij aan werken.

Naar de case
Ziengs commercial

Ziengs commercial


De zomer, toch wel de fijnste periode van het jaar! De zon maakt de mensen mooi, de extra vitamine D en heerlijke temperaturen zorgen voor instant happines! De zon staat je goed en de zomer is groots. De zomercampagne van Ziengs is van start gegaan.

Naar de case
Stihl

Stihl


ZIGT Nederland en Belgie zijn gevraagd om een strategie te ontwikkelen om STIHL als merk te introduceren aan het grote publiek in Nederland en België.

Naar de case

info@zigtstudio.nl

+31 (0)23 55 40 930

Bel mij terug
Google maps

2018 © ZIGT Studio | disclaimer | cookies | Privacy