Bel mij terug


Vul onderstaand formulier in, selecteer een gewenst tijdstip en we bellen je terug!
Geen haast? Vul het contactformulier in.

Gesloten op feestdagen.

Naam ontbreekt

Tel. ontbreekt

verzenden

Bel verzoek is succesvol verstuurd.

Online


Het draait bij ons niet alleen om het maken van een aantrekkelijke website of online banner. Het is minstens zo belangrijk dat deze de juiste doelgroep aanspreekt en goed werkt op elk device. Dus voordat wij van start gaan met het concept, denken wij eerst na over het uiteindelijke doel. En met de online mediaspecialisten van ZIGT Mediabureau kunnen wij er ook voor zorgen dat een (online) campagne op de juiste manier naar je website converteert.

Met een team van interaction designers, front-end en backend developers ontwikkelen en bouwen wij gebruiksvriendelijke websites. Ontwerpen en bouwen wij online banners in alle vormen en maten. Creëren wij social media concepten en strategieën en verzorgen wij uw e-mailmarketing. Waarmee kunnen wij jou mee helpen?

Online
Website / Webshop

Website / Webshop

Je wilt een website of webshop die uitstekend presteert op je desktop, notebook, mobiel of tablet. Hij moet gebruiksvriendelijk en snel voor de bezoeker zijn, optimaal ingericht zijn voor SEO en je wilt graag een toegankelijk CMS voor het beheren van je content. Dat is voor ons ook een minimale vereiste. Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk websites en wij denken graag mee over de oplossing dat het beste past bij jouw doelstellingen.

Online Banners

Online Banners

Wil je online adverteren en heb je hiervoor online banners nodig voor Google Adwords, Doubleclick, Weborama, Sizmek of een ander platform? Wij bedenken concepts en bouwen HTML5 banners in alle vormen en maten die aan de strenge eisen van de platforms voldoen. Of het nu gaat om de productie van een reguliere IAB bannerset of het bouwen van een Rich Media of Smart bannerset. Je kunt ons in elk stadium van het ontwikkelingsproces betrekken.

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mail marketing is al jaren een succesvol kanaal om je klant, relatie of prospect op een persoonlijke manier te benaderen. Investeren in e-mailmarketing kan zeker de moeite waard zijn voor relatiebeheer waarmee je tevens de omzet kan verhogen. Maar als je e-mail marketing inzet, moet dit wel op de juiste manier en zorgvuldig gebeuren. De boodschap in een nieuwsbrief moet volledig aansluiten op de ontvanger om relevant te zijn. Alleen dan zal hij of zij lid willen blijven of overgaan tot actie. Wij helpen je graag met de opzet en de bouw van je HTML mailing.

Cases


LG OLED E9 bannerproductie

LG OLED E9 bannerproductie


Na een succesvolle eerdere OLED TV campagne mochten we opnieuw aan de slag om het concept van Roorda door te vertalen. Social beelden, video, the works...

Naar de case
Lee Kum Kee social media posts

Lee Kum Kee social media posts


De sauzen van het Chinese Lee Kum Kee worden over de hele wereld verkocht. Om meer en meer Nederlanders met deze smaakmaker kennis te laten maken bedenken en creëeren we social media visuals.

Naar de case
The Meets website

The Meets website


Plant-based restaurant, café, juice & cocktailbar The Meets is met 2 restaurants in Amsterdam op de goede weg. Daar hoort een nieuwe en meer toegankelijke website bij passend bij de opvallende uitstraling van de restaurants.

Naar de case

info@zigtstudio.nl

+31 (0)23 55 40 930

Bel mij terug
Google maps

2018 © ZIGT Studio | disclaimer | cookies