Bel mij terug


Vul onderstaand formulier in, selecteer een gewenst tijdstip en we bellen je terug!
Geen haast? Vul het contactformulier in.

Gesloten op feestdagen.

Naam ontbreekt

Tel. ontbreekt

verzenden

Bel verzoek is succesvol verstuurd.

Offline


De ontwikkeling van een logo, een restyle van de corporate identity, opmaak van een jaarverslag, brochure, abri of advertentie. Bij ZIGT Studio werken we dagelijks aan veelzijdige en interessante projecten. Hierin verdiepen wij ons in de doelgroep om zo tot het juiste concept of creatie te komen. Het gaat erom dat het merk of product begrijpelijk, herkenbaar, onderscheidend en met het juiste gevoel overgebracht wordt bij de doelgroep. Eerst denken, dan doen is ons motto.

Wij maken pakkende designs voor de offline campagnes voor onze klanten of als verlengstuk voor reclamebureaus. Daarnaast verzorgen wij ook de volledige technische DTP. Indien gewenst kunnen wij ook het drukwerk voor je regelen. Waar kunnen we jou mee helpen?

Offline
Brand Identity design

Brand Identity design

Jezelf zijn als merk. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar juist de merken die dit trots weten uit te dragen zijn het meest succesvol. Wij denken graag mee om de nieuwe identiteit te bepalen. Een goede huisstijl ontstaat uit zaken als de bedrijfscultuur, de visie op de toekomst en de merkwaarden. Mooie logo’s bestaan niet, er zijn slechts goede of slechte. Als wij met een dergelijke opdracht aan de slag gaan dan gaat het ons niet om iets moois te maken. Wij gaan op zoek naar ideeën, vormen en stijlen die passen bij het DNA van de onderneming. Het sentiment en het creëren wij een belevingswereld is wat ons drijft.

Visual Identity design

Visual Identity design

Een eigen visuele identiteit is nodig voor herkenbaarheid van je merk. Een duidelijk herkenbare stijl is hierin een must om opgemerkt te worden. Elke vorm van communicatie moet deze herkenbare visuele identiteit in zich dragen. Een activerende flyer, een informatieve folder, een interessante brochure of een inspirerend magazine zijn uitstekende middelen om je visuele identiteit aan je doelgroep te laten zien en hen te laten lezen wat je wil vertellen. Het is een tastbaar medium waar je in één oogopslag je actie, boodschap of visie in kwijt kan. Wij zorgen er graag voor dat elk merk op haar eigen, sterke wijze communiceert.

DTP en realisatie

DTP en realisatie

Na afronding van het design van de brand en visuele identiteit zullen de communicatiemiddelen en publicaties ook technisch correct moeten worden opgemaakt en worden aangeleverd om te laten drukken. Of het nu om visitekaartjes, flyers, brochures, een advertising of een out-of-home campagne gaat. Wij hebben alle (technische) expertise in huis om elk offline communicatiemiddel technisch in orde te maken. En mocht hiervoor het leveren van drukwerk gewenst zijn, dan regelen wij dit ook gewoon.

Cases


Lab Associates website, stand en animatie

Lab Associates website, stand en animatie


Toen Lab Associates ons vroeg om een website voor ze te ontwikkelen ging de wereld van 'Lab Tissue Culture' voor ons open.

Naar de case
IMK Opleidingen opleidingsgids

IMK Opleidingen opleidingsgids


Kunnen jullie onze huidige opleidingsgids in een modern nieuw jasje steken, waarbij de beeldstijl in tact blijft en de kleurrijkheid van onze onderneming voorop staat? Hmmm... mooie uitdaging!

Naar de case
Aquaponics Training Centre

Aquaponics Training Centre


Wellantcollege organiseert een event over Aquaponics. Kunnen jullie hiervoor een ontwerp maken?

Naar de case

info@zigtstudio.nl

+31 (0)23 55 40 930

Bel mij terug
Google maps

2018 © ZIGT Studio | disclaimer | cookies