Bel mij terug


Vul onderstaand formulier in, selecteer een gewenst tijdstip en we bellen je terug!
Geen haast? Vul het contactformulier in.

Gesloten op feestdagen.

Naam ontbreekt

Tel. ontbreekt

ZIGT verwerkt jouw persoonsgegevens in overeenstemming met haar Privacybeleid

verzenden

Bel verzoek is succesvol verstuurd.

Audio


Om effect te hebben op de doelgroep is enkel visuele reclame vaak niet genoeg. Je kunt ook kiezen om radioreclame in te zetten om de campagne kracht bij te zetten en een grote doelgroep te bereiken. Om campagnes in de gehele marketingmix te kunnen ondersteunen bedenken wij concepten en schrijven wij scripts voor radiocommercials. En in combinatie met ZIGT Mediabureau kunnen wij je ook goed adviseren om je doelgroep optimaal te bereiken.

Wij regelen het gehele traject voor het maken van een professionele radiocommercial. Van uitwerking van het script, het regelen van de stemacteurs en -actrices voor de juiste tone-of-voice tot en met de opname, mixage en aanlevering aan de exploitanten. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Audio

Cases


Vakanties.nl campagne

Vakanties.nl campagne


Vakantie! Wie kijkt er niet naar uit. En wat als je nu je gehele vakantie heel makkelijk online kan vinden en boeken en dan ook nog eens met de kwaliteit en de service van een gewoon reisbureau. Kan dat? Jazeker, Vakanties.nl. Wie? Precies, daar gaan wij aan werken.

Naar de case
Visma radiocommercial

Visma radiocommercial


Het succes van de Jumbo-Visma wielerploeg is ongekend tijdens de 106e editie van de Tour de France. Met al 3 etappezeges, de winst van de ploegentijdrit en Steven Kruijswijk in de top 3 van het klassement was deze editie van de tour niet minder dan een succes te noemen. Maximaal presteren, dat is waar Visma voor staat. En precies dat is doorvertaald in de campagne die begin juli van start is gegaan.

Naar de case
IMK Opleidingen radiocommercial en tag-ons

IMK Opleidingen radiocommercial en tag-ons


Wij willen dit jaar meer exposure voor onze opleidingen en we denken dat radio hiervoor het juiste medium is. Is dat zo? Wat kunnen jullie daarin betekenen?

Naar de case

info@zigtstudio.nl

+31 (0)23 55 40 930

Bel mij terug
Google maps

2018 © ZIGT Studio | disclaimer | cookies | Privacy