Klant:

Sticky Presentations

Onze rol:

Grafisch ontwerp logo, corporate identity, webdesign, huisstijl

Bureau:

ZIGT Studio

Hoe “Sticky” is uw presentatie? Die vraag zou u zich elke keer moeten afvragen wanneer u een presentatie gaat geven. Die vraag is zelfs nog belangrijker als uw presentatie wordt ondersteund met beelden.

Presentaties moeten eenvoudig en overtuigend zijn en het visuele ontwerp moet “Sticky” worden zodat de toehoorder zich de presentatie op een later moment nog kan herinneren. Echter zijn negen van de tien presentaties die we vandaag de dag te zien krijgen slecht ontworpen en zijn de dia’s volgestopt met tekst en opsommingstekens en afbeeldingen die de boodschap nauwelijks ondersteunen.

Er wordt voorbij gegaan aan het feit dat tijdens presentaties mensen niet tegelijkertijd effectief kunnen lezen en luisteren, waardoor de aandacht van de toehoorder verslapt en de boodschap niet wordt onthouden. Teveel goede ideeƫn gaan daardoor verloren door slechte presentaties en dat is zonde vindt Sticky Presentations.

Sticky Presentations geeft trainingen en workshops waarbij het doel is om medewerkers en bedrijven inzicht te verschaffen en te trainen om elke pitch of presentatie tot leven te brengen, met als uitgangspunt dat het concreet en effectief moet zijn. Oprichter Sonja van Eeghen heeft een commerciƫle achtergrond bij Ahold en Unilever en dat maakt haar bij uitstek een geschikte sparringpartner.


ZIGT Studio heeft van Sticky Presentations de opdracht gekregen om een redesign te maken van zowel het logo en huisstijl als de corporate identity, zodat het geheel conform de practice-what-you-preach-formule “Sticky” is.

Alles
Audio
Online
Print
Video
  • Logo_Stannah_800x597_FC
  • Sticky Presentations Logo
  • SwissCheese ZIGT Studio
  • Hoofdvaart College