Klant:

Retourplaza

Onze rol:

Grafisch ontwerp en DTP logo en corporate beelden

Bureau:

ZIGT Studio

Retourplaza is een webshop voor consumenten die nieuwe retour gestuurde artikelen een 2e kans geeft met flinke kortingen. Het assortiment bestaat uit nieuwe, ongebruikte én de meest actuele artikelen. Alle artikelen zijn individueel bekeken en beoordeeld door een deskundig retour-team. Vervolgens wordt er aan het product een productstatus gekoppeld middels A/B/C/D labels en worden de producten per categorie in de webshop gezet inclusief uitgebreide foto’s en beschrijving.
In de webshop wordt bij elk product aangegeven waar de schade zich bevindt en wat voor schade het is. Elk product is uniek qua status en geldt dan ook op = op. De producten worden altijd werkend aangeboden en ze worden met fabrieksgarantie verkocht en de consument ontvangt afhankelijk van de productstatus flinke korting op de allerlaagste internetprijs die online vindbaar is. Een heel mooi idee voor zowel de detailhandel als voor de consument.


Om de producten van Retourplaza op slimme manieren onder de aandacht te krijgen en daarnaast Retourplaza bekend te maken onder consumenten, heeft ZIGT Mediabureau een strategisch mediaplan bedacht en heeft ZIGT Studio hiervoor het logo vormgegeven, HTML5 banners  bedacht en gerealiseerd en corporate beelden gemaakt ten behoeve van de website.

 

 

Alles
Audio
Online
Print
Video
  • Logo_Stannah_800x597_FC
  • Sticky Presentations Logo
  • SwissCheese ZIGT Studio
  • Hoofdvaart College