Klant:

Nuri.nu

Onze rol:

Grafisch ontwerp en DTP logo

Bureau:

ZIGT Studio

Nuri.nu geeft workshops in paardencoaching onder leiding van Katinka Manders met als doel om vrouwen te ondersteunen op weg naar een leven vanuit hun ware kracht. Katinka Manders is van kinds af aan opgegroeid tussen de paarden. Zij heeft hen altijd als volwaardige familie gezien. Als mens gelooft ze in het combineren van uitersten. Yin en yang, natuurgeneeskundig en regulier, intuïtie en ratio en feminine en masculine. Als kind deed ze dat ook met haar paarden. Ze heeft op hoog niveau meegedaan in de dressuursport en ze combineerde dit onbewust al met het leren begrijpen van hun taal, vanuit hun natuurlijke behoeftes. Pas veel later begreep ze dat de paarden haar geholpen hebben om als sensitief persoon te kunnen overleven. Ze zijn als geen ander wezen in staat om disbalans van kuddeleden te transformeren. Daarom voelt zij zich altijd beter na het contact met de paarden.
Om als vrouw van deze tijd te leven vanuit je ware kracht, vanuit wie je werkelijk bent en dat is nu juistwat je van paarden kan leren.

ZIGT Studio is gevraagd om op basis van een door de klant aangeleverde foto een logo te ontwerpen waarbij het gevoel voorop staat. Hierna hebben we inmiddels een volledige corporate communicatiestijl ontwikkeld en de website ontworpen en gebouwd.

 

Alles
Audio
Online
Print
Video
  • Logo_Stannah_800x597_FC
  • Sticky Presentations Logo
  • SwissCheese ZIGT Studio
  • Hoofdvaart College